Menu
1. Berapakah jumlah yang ingin anda pinjam?
{{currency}}
2. Tempoh Pinjaman?
{{Drupal.t(tenureType)}}
3. Sila berikan kami butiran lanjut:

{{ (personalLoans | filter:filterCondition).length }} pinjaman usahawan daripada jumlah {{ (personalLoans).length }} pinjaman usahawan.

Nama Bank dan Produk
Kadar Faedah/Untung
Gaji Minima
Tempoh Maksima
Bayaran (Bulanan)
Pohon
{{ personalLoan.interestRate|number:2 }}%

Kadar faedah boleh ubah: {{personalLoan.effectiveInterestRate|number:2}}%

{{ currency + (personalLoan.minimumIncome|number:0) }} {{ personalLoan.maximumTenure }} tahun {{ currency + (personalLoan.installment|number:0) }} Pohon

Get the best financial deals in Malaysia.

Want to keep up with the latest news on savings, loans and investments?
Sign up for iMoney’s newsletter now!

Sama ada anda berhasrat untuk mengembangkan perniagaan, biayai SME atau memulakan perniagaan kecil anda, pinjaman-pinjaman usahawan ini amat berguna untuk memenuhi keperluan tunai jangka pendek anda. Kami telah menyenaraikan pinjaman-pinjaman peribadi yang sesuai untuk keperluan perniagaan kecil anda. Sebaik sahaja anda memilih pinjaman perniagaan yang anda mahu, klik “Pohon” bagi memulakan proses permohonan anda.

Pinjaman Usahawan Untuk Memenuhi Keperluan Pembiayaan Jangka Pendek Anda

Pinjaman peribadi bukan sahaja boleh digunakan untuk memenuhi keperluan tunai peribadi, tapi juga keperluan perniagaan kecil. Para pemilik tunggal akan mendapati pinjaman-pinjaman perniagaan kecil ini berguna untuk membiayai pengembangan perniagaan, memenuhi keperluan aliran tunai jangka pendek, ataupun memulakan usaha perniagaan yang baru.

Bank dan produk-produk terpilih menawarkan jumlah pinjaman yang lebih besar, tempoh pinjaman yang lebih lama atau kadar faedah yang lebih baik kepada peminjam berkredibiliti tinggi untuk tujuan perniagaan.

Bagaimanakah Pinjaman Peribadi Di Malaysia Berfungsi?

Pinjaman peribadi secara amnya boleh didapati serendah RM1,000 sehingga RM150,000 ke atas. Jumlah pinjaman anda bergantung kepada kelayakan anda (contohnya keupayaan anda untuk membayar balik pinjaman tersebut), serta syarat-syarat yang ditawarkan oleh pemberi pinjaman. Jika anda ingin meminjam lebih daripada julat ini, mungkin pinjaman bercagar adalah pilihan yang lebih baik untuk anda.

Ada sebarang pertanyaan tentang pinjaman peribadi? Tinggalkan komen di bawah.

DMCA.com Protection Status
Sebagaimana Dipaparkan Di