• Tunda

  RM300

 • Pinggiran Jalan

  Bantuan 24 jam dan pembaikan

 • No. Bengkel Panel

  -

Ingin memohon Insurans Kereta Insurans Kereta Berjaya Sompo MotorNow?

Klik butang disebelah untuk maklumat lanjut

Pengenalan Syarikat-Berjaya Sompo

Berjaya General Insurance Berhad merupakan pembelian dari Tokio Marine & Fire Insurance Bhd pada tahun 1999. Berikutan pembelian kepentingan ekuiti sebanyak 30% dari Sompo Japan Insurance Inc, ia diberi nafas baru dan dinamakan Berjaya Sompo Insurance. Pada tahun 2011, Sompo Japan Insurance Inc menjadikannya pemilik dengan hak sebanyak 70%. Sebagai syarikat insurans terbesar di Jepun, Sompo Japan Insurance membantu pertumbuhan Berjaya Sompo Insurance Berhad dalam menjadi syarikat insurans yang berdaya saing di Malaysia. Memperbaharui Insurans Kereta Anda dengan Berjaya Sompo Anda boleh menganggarkan premium insurans motor dan pohon online untuk memperbaharui polisi di iMoney. Lengkapkan borang permohonan kami, dan rakan kongsi insurans kami akan memperbaharukan polisi serta cukai jalan. Servis Bantuan Auto Berjaya Sompo menawarkan khidmat 24 jam Car Breakdown Assistance Program kepada pemegang polisi in diuruskan oleh Asia Assistance Network (AAN) Sdn. Bhd.

Product Review by iMoney

Memperbaharui Insurans Kereta Anda dengan Berjaya Sompo

Anda boleh menganggarkan premium insurans motor anda dan pohon online untuk memperbaharui polisi anda di iMoney. Hanya lengkapkan borang permohonan kami, dan rakan kongsi insurans kami akan memperbaharukan polisi serta cukai jalan anda dalam satu proses yang mudah.

Ciri-Ciri & Maklumat Produk

 • Servis 24 jam untuk penundaan kecemasan dan pembaikian kecil melalui talian +603-7628 3822 / +603-7841 5660.
 • Servis penundaan percuma sehingga RM300.00 setiap kali kejadian.
 • Bantuan pengurusan sewa kereta dan rujukan*
 • Bantuan penginapan hotel*
 • Bantuan undang-undang*
 • Bantuan rujukan kepada doktor*
 • Transmisi mesej kecemasan seperti yang diminta oleh pemegang polisi*

*Pengurusan dilakukan oleh Berjaya Sompo, kos ditanggung oleh pemegang polisi.

Servis Bantuan Auto

Berjaya Sompo menawarkan khidmat 24 jam Car Breakdown Assistance Program kepada pemegang polisi insurans bermotor komprehensif Berjaya Sompo. Servis ini diuruskan oleh Asia Assistance Network (AAN) Sdn. Bhd.

Pengenalan Syarikat

Berjaya General Insurance Berhad merupakan pembelian dari Tokio Marine & Fire Insurance Bhd pada tahun 1999. Berikutan pembelian kepentingan ekuiti sebanyak 30% dari Sompo Japan Insurance Inc, ia diberi nafas baru dan dinamakan Berjaya Sompo Insurance Berhad. Pada tahun 2011, Sompo Japan Insurance Inc membeli sebanyak 40% ekuiti dan menjadikannya pemilik dengan hak sebanyak 70%. Sebagai salah satu syarikat insurans terbesar di Jepun, Sompo Japan Insurance telah membantu pertumbuhan Berjaya Sompo Insurance Berhad dalam menjadi syarikat insurans yang berdaya saing di Malaysia.