• Tunda

  RM200

 • Pinggiran Jalan

  Bantuan kecemasan 24 jam

 • No. Bengkel Panel

  -

Ingin memohon Insurans Kereta Insurans Kereta Lonpac?

Klik butang disebelah untuk maklumat lanjut

Pengenalan Syarikat-Lonpac

Lonpac Insurance Berhad ditubuhkan pada tahun 1994 oleh LPI Capital Bhd. Mereka kini meluaskan jajahan di 3 negara iaitu Malaysia, Singapura dan Kemboja. Di Malaysia, LonPac berpasangan dengan Public Bank dan Kah Bintang dan menawarkan polisi motor persendirian. Memperbaharui Insurans Kereta Anda dengan Lonpac Anda boleh menganggarkan premium insurans motor anda dan pohon online untuk memperbaharui polisi anda di iMoney. Hanya lengkapkan borang permohonan kami, dan rakan kongsi insurans kami akan memperbaharukan polisi serta cukai jalan anda dalam satu proses yang mudah. Servis Bantuan Auto LonPac menawarkan servis E-Assist kepada pemegang polisi insurans bermotor komprehensif mereka. Bermula pada tahun 2001, ia menawarkan servis kecemasan 24 jam kepada pemegang polisi.

Product Review by iMoney

Memperbaharui Insurans Kereta Anda dengan Lonpac

Anda boleh menganggarkan premium insurans motor anda dan pohon online untuk memperbaharui polisi anda di iMoney. Hanya lengkapkan borang permohonan kami, dan rakan kongsi insurans kami akan memperbaharukan polisi serta cukai jalan anda dalam satu proses yang mudah.

Ciri-Ciri & Maklumat Produk

 • Bantuan 24 jam untuk pembaikian tepi jalan dan penundaan melalui talian 1-300-88-1138/+603-2053 5784 (Public Bank/Kah Bintang) atau +603-7628 3833/+603-7841 5660 (LonPac Offices/Agents).
 • Pembaikian kecil percuma di tapak kejadian.
 • Servis penundaan percuma ke rumah atau ke panel bengkel sehingga RM400.00 setiap kali kejadian.
 • Bantuan pengurusan kereta sewa*
 • Bantuan pengurusan penginapan hotel*

*Pengurusan oleh LonPac dan kos ditanggung oleh pemegang polisi.

Servis Bantuan Auto

LonPac menawarkan servis E-Assist kepada pemegang polisi insurans bermotor komprehensif mereka. Bermula pada tahun 2001, ia menawarkan servis kecemasan 24 jam kepada pemegang polisi.

Pengenalan Syarikat

Lonpac Insurance Berhad ditubuhkan pada tahun 1994 oleh LPI Capital Bhd. Mereka kini meluaskan jajahan di 3 negara iaitu Malaysia, Singapura dan Kemboja. Di Malaysia, LonPac berpasangan dengan Public Bank dan Kah Bintang dan menawarkan polisi motor persendirian.